PETTKÓ ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (független): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Államtitkár Urak! Az eddig elhangzott gondolatokhoz egy olyat szeretnék hozzátenni, amit én a magam részéről fontosnak tartok. Én azt gondolom, hogy a XXI. században, amikor egy anyakönyvezési folyamat lezajlik, akkor minden újonnan született állampolgár részére az államnak kellene egy e-mail címet biztosítani - akár az ügyfélkapun keresztül is megtörténhetne ennek az e-mail címnek a biztosítása -, hiszen amikor elektronikusan szeretnénk intéztetni az állampolgárokkal szinte mindent, akkor ennek az e-mail címnek a megadása a kormányzati portálon vagy az ügyfélkapun keresztül, úgy hiszem, hogy egy elengedhetetlen folyamat volna.
A benyújtott javaslathoz én azt javasolom, és arra kérem a képviselőtársaimat, hogy nézzük meg, hogy melyik szakaszhoz lehetne ezt beilleszteni, és amennyiben egyetértenek ezzel az elképzeléssel, akkor nyújtsuk be valamilyen módon, akár bizottsági módosító javaslatként is ezt a módosító javaslatot.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem