DR. HILLER ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN oktatási és kulturális miniszter: Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Köszönöm és üdvözlöm a Kereszténydemokrata Néppárt véleményét és Hoffmann képviselő asszony szóban elmondott kiegészítését.
Kelemen képviselő úr aggályait értem, de nem értek velük egyet. Úgy gondolom, hogy mindaz, amit elmondott, közöttünk nem tartalmi különbség. Szeretném megerősíteni, hogy az elmúlt hónapokban nemcsak szakmai, hanem nyelvi egyeztetés is folyt az UNESCO és a magyar kormányzat között; egyébként az UNESCO által fölkért egyik bizottságban, amely közvetlenül az UNESCO főtitkára mellett dolgozik, magyar anyanyelvű szakértő, magyar állampolgár is részt vett. A nyelvi egyeztetés tehát, lehet, hogy önnek újdonság a kifejezés, de egyébként tartalmilag pontosan fedi, amit ön is támogatott.
Következésképpen a módosítást nem tartom indokoltnak és megfelelőnek. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem