SZALAY FERENC

Teljes szövegű keresés

SZALAY FERENC
SZALAY FERENC (Fidesz): Miniszter Asszony! Önnek igaza van teljesen, tehát mindenféleképpen szükséges hasonló tájékoztatás akkor, ha van mögötte szakmai tartalom - nem volt mögötte, függetlenül attól, hogy 9-én, 3-án vagy bármikor előtte voltak problémák az időjárással. Tehát nem lenne baj, ha a főpolgármester úr a kaptafánál maradna, és, mondjuk, a kátyúkat javítaná ki a városban, nem pedig riogatná az embereket.
Egyébként nekünk a Tisza mentén nem kis tapasztalatunk van abban -2000-ben árvizekkel, 2001-ben ciánszennyeződéssel -, hogy csak az igazat lehet az embereknek mondani. (Derültség és közbeszólások az MSZP padsoraiban.) Mert utána, amikor újra el kell mondanunk, hogy mi vár rájuk és milyen problémájuk lesz, olyan bizonytalanságba kerülnek, amely kapcsán aztán nem lehet rájuk számítani, és nem lehet igazából bevonni őket a megelőző munkálatokba.
(15.30)
Arra kérem önt, ha lehet, mint a fővárosi védelmi bizottság elnökével, tisztázza ezt a kérdést. Nem hiszem, hogy káros lenne a későbbiekben.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem