DR. DRASKOVICS TIBOR

Teljes szövegű keresés

DR. DRASKOVICS TIBOR
DR. DRASKOVICS TIBOR pénzügyminiszter: Szóval, szerettem volna megköszönni a képviselő úr aggodalmát közös dolgainkért. Valóban úgy gondolom egyébként, hogy az államháztartás helyzete, az ország megítélése közös ügy, ezért nagyon remélem, hogy innentől kezdve nem hangzik el több olyan nyilatkozat, ami alaptalanul riogatja - hozzáteszem, eredménytelenül is - a befektetőket. Szeretném viszont megnyugtatni: nem fog megismétlődni a tavalyi hiba.
Még egy megjegyzés: azt persze mindannyian tudjuk, hogy a kormány kompetenciája az államháztartás elsődleges egyenlegére vonatkozik, a kamatkiadások nagysága nincs a kormány kezében, az más szereplők által befolyásolt. Ennek ellenére idén nagyon komoly lépéseket tettünk azért, hogy más területeken elért megtakarításokkal a megnövekvő kamatkiadásokat is ellensúlyozzuk.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem