DR. CSAPODY MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

DR. CSAPODY MIKLÓS
DR. CSAPODY MIKLÓS (MDF): Köszönöm, államtitkár úr beszámolóját, ezt részben én is ismerem, de fontosnak tartom, hogy ezt az egész nyilvánosság ismerje meg. Hogyan történhet meg ilyesmi ma Magyarországon? Ismerje meg ne csak Szeged nyilvánossága és a várost szerető polgárok, hanem mindenki!
Amit valójában nem értek, az az, hogy hogyan lehetséges a törvényes keretek között a tudatos kultúrapusztítás, és azt sem tudom, hogy mi állhat a pusztítás mögött - totális hivatali tehetetlenség vagy korrupció, gyűlölet vagy pedig egyenesen vallásellenesség? Nagy Sándor SZDSZ-es alpolgármester a szegedi közgyűlésben azt mondta, hogy nem lehet minden épületet megmenteni, ami valaha szegedi hírességek szülőhelye volt. Miért tűnik úgy, hogy a hivatalos Szeged egyszerűen nem tud gátat vetni a rombolás szellemének? (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem