PETTKÓ ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszter Úr! Néhány pontosítást szeretnék tenni. Azon ifjúsági szervezetek, amelyek eljuttatták hozzám a Mobilitás felszólítását, hogy számoljanak el a pénzükből - természetesen én is leültem a világháló elé, megnéztem. Az szerepel rajta, hogy megkapták a pénzüket. Ezen ifjúsági szervezetek - körülbelül 15-20-ról tudok legalább - biztos, hogy nem kapták meg a pénzüket, így nem értem, miért kellene nekik elszámolni. A Magyar Demokrata Fórum képviselőjeként egyetlenegy dolog érdekel engem, hogy karácsonyig ezen szervezetek legalább meg tudják kapni a nyári táborra szánt összegüket.
Egyébként a kormányzatnak nincs ifjúságpolitikája, csak rombolnak. Önnel szemben én azt állítom, hogy az ifjúság területén az elmúlt egy évben csak visszalépés van, szétverték az országos ifjúsági ernyőszervezeteket is. Persze tudom, hogy ez nem ennek a felszólalásnak a tárgyát képezi, mindenesetre én azt szeretném, ha a szervezetek még ebben az évben megkapnák a nekik járó pénzt kamatostul. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem