DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Teljes szövegű keresés

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Meglehetősen szokatlan dolog, hogy ön a minisztérium nevében az Állami Számvevőszék jelentésében foglaltakkal vitába szállt. Persze erre van lehetősége, de nem ártott volna, ha inkább elrendelik azokat a szükséges vizsgálatokat, amelyekben az Állami Számvevőszék által meghatározott felelősség megállapítható.
Az ön által elmondottakkal szemben benne van az az idézett rész - ha akarja, majd megmutatom önnek -, amely a felelősségre utal, és benne van az Állami Számvevőszék jelentésében az is, hogy miféle kockázat volt az, amit vállalt ezzel az Állami Autópálya Kezelő Rt. A 4,2 milliárd forint zárolásával jelenleg nem rendelkezhet az Állami Autópálya Kezelő Rt. ezzel a pénzzel, nem fordíthatja autópálya-építésre, hanem meg kell várnia a bíróság döntését.
Államtitkár Úr! Az Állami Számvevőszék (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) jelentésének a tanulmányozását javaslom önnek, és nem fogadom el a válaszát. (Taps a Fidesz soraiban. - Szórványos taps az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem