DR. CSILLAG ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. CSILLAG ISTVÁN
DR. CSILLAG ISTVÁN gazdasági és közlekedési miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Nagy örömmel hallom, hogy korábbi tanulmányaim önhöz is eljutottak, hiszen ezekből idézett, amikor elmondta, hogy hazánkban hány és milyen szerkezetű kisvállalat és kisvállalkozás működik. Természetesen nemcsak a személyes működésem győzte meg a tárca szakértőit és szakembereit arról, hogy az egyéni vállalkozók nagyon fontos szerepet töltenek be a munkahelyek megteremtésében hazánkban, hanem a tapasztalatok is. Éppen ezért az a kidolgozott hitelprogram, amiről az imént említést tett, nem csupán azt jelenti, hogy számukra is elérhetővé válik a hosszú lejáratú kölcsön, hanem azt is, hogy a tárca egyúttal kamattámogatást is rendelkezésre bocsát a kis- és középvállalatok, valamint a mikrovállalatok számára is, a kedvezményezettek köre ugyanis a kisvállalatok fejlődésének támogatásáról szóló törvény szerint kiterjed a mikrovállalkozásokra is.
A Magyar Fejlesztési Bank a napokban köt keretszerződést azokkal a kereskedelmi bankokkal, amelyek az ön felszólalásában is szerepeltek. Ez a keretmegállapodás tartalmazni fogja azt is, hogy a támogatásban részesíthetők köre az egyéni vállalkozókra is kiterjed.
Kérem a válaszom elfogadását. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem