DR. PÓSÁN LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. PÓSÁN LÁSZLÓ
DR. PÓSÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Államtitkár Úr! Ön hosszasan beszélt arról, amit nem kérdeztem, és keveset beszélt arról, amit kérdeztem. Ugyanis az tagadhatatlan, hogy a bírálóbizottság jegyzőkönyvben rögzítette véleményét, és ez 30-50 százalékkal magasabb árakról beszél.
(14.40)
Ahogy az is világos, hogy minden lehetséges beszállítónál a honlapon szereplő árak értékei is alacsonyabbak, mint az az ár, amit az Oktatási Minisztérium kíván, és az is tény, hogy az intézmények kaptak olyan levelet, amiben kerek perec meg volt mondva, hogy mit, kitől és mennyiért kell megvenni.
Úgyhogy, államtitkár úr, nem tudom elfogadni ezt a választ. Én azt gondolom, hogy az ön párttársai is, ha komolyan veszik a miniszterelnök úr azon kijelentését, mely szerint meg kell vizsgálni minden olyan ügyet, ahol gyanús közpénzfelhasználás történik, akkor csak egyféleképpen tudnak szavazni, nevezetesen: ezt a választ nem tudják elfogadni.
Köszönöm. Nem fogadom el a választ. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem