DR. HORVÁTH JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Köszönöm. Folytatva Lezsák Sándor képviselő úr gondolatát, nagyon örülök, hogy idekerült ez a gondolat. Úgy dramatizálnám, ha szabad ezt a szót használni, hogy a köztulajdon nem megfelelő hasznosítása valami olyasmi - leírtam itt -: a köztulajdon tékozlása a tájékozatlanság és a restség feneketlen zsákjába.
Nem mindig azért nem használódnak ezek a köztulajdon objektumok jól, mert nem tudjuk, hogy hogy kell, hanem azért, mert lusták vagyunk, már azok, akik döntést hozhatnak; vagy néha nem lusták, de nem tudják, hogy hogyan. Tehát van itt tanulnivaló.
(12.10)
Hogy csak egy példát említsek, a napokban Szarvasról Babák Mihály képviselő úr, a város polgármestere mondott el nekem valamit arról, hogy a közelmúltban állami számvevőszéki vizsgálódás volt, és nagyon megvizsgálták a városát, és a munkatársai közül néhányan még azt is gondolták, hogy miért éppen minket, és miért ilyen mélyen.
Nem ő mondja el, pedig elmondhatná Babák képviselő úr, de én mondom el, képviselőtársaim, hogy ő viszont igen jól érezte magát, amikor az egészen túlestek, átjutottak - nem úgy mondom, hogy túlestek, mert azt valaki úgy érthetné, hogy megúszták; nem arról van szó, hanem arról van szó, hogy alapos, jó vizsgálat egy önkormányzatnál, egy állami hivatalnál jó érzést teremt abban a szektorában a közéletünknek.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem