DR. VERES JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Azt hiszem, félreértette a félmondatomat az imént. Én nem azt mondtam, hogy házszabályszerűtlenül tette fel a kérdést, hanem azt mondtam, hogy ha a képviselő úr megosztotta volna velem a témát, amelyet a kérdésben érinteni kíván, akkor most bizonyosan elhangozhatott volna a válasz is ebben a témában. Ilyen módon irattárat nem lehet az embernek magával hoznia, ezért nem tudom azt megmondani, hogy a minisztériumban más személy, bármelyik szervezet, főosztály, illetékes helyettes államtitkár az adott kérdéssel foglalkozott-e.
Én személy szerint nem foglalkoztam vele, én ugyanis nem olvastam azt az újságcikket, amire a képviselő úr hivatkozik, de miután itt a képviselő úr a folyamatosságra és a múltbeli tapasztalatokra hivatkozott, ezért említettem meg azt, hogy bizonyára a képviselő úr korábbi államtitkári beosztásában tudhatta azt, ha elkövetett az adóhivatal ilyen jellegű cselekményt, hiszen arra utalt, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság folyamatosságra, illetve az azt megelőző időszakban tett lépésekre hivatkozik.
Képviselő úr, azt kell mondanom, amit az imént mondtam: a vizsgálat el lesz rendelve, annak megállapításairól ön is tájékoztatást fog kapni. (Tállai András felmutat, majd átad egy iratot dr. Veres Jánosnak.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem