DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Teljes szövegű keresés

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Asszony! Ön alaptalannak nevezte azt a kijelentésemet, amit Papp Csaba alezredessel kapcsolatban tettem. Én eddig még sehol nem hallottam, hogy cáfolták volna, hogy Papp Csaba a Postabank-ügyben Princz Gábor és védője elé tárta a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szolgálati titkot képező iratait. Ezt a törvénysértést lehet sokféleképpen minősíteni, de nem véletlen, hogy a fővárosi főügyész az országos rendőrfőkapitányhoz fordult. Ezek után kitüntetni ezt az osztályvezetőt, meglehetősen - mondjuk úgy - elhamarkodott döntés volt, még akkor is, ha tizenkét éve áll ennek a rendőrkapitánysági egységnek az élén.
Annyit szeretnék elmondani konkrét ügyekről, hogy az ön által nagyon dicsért Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság legalább négy olyan ügyben tévedett - alaposan tévedett -, amelyben a politikai szálak önökhöz vezetnek. Ilyen volt Princz Gábor ügye, ilyen volt a Nádor-ügy, ilyen volt a Mécs Imre-féle bizottságban az államtitoksértés-ügy és ilyen volt a csillebérci vadászház ügye is.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem