DR. LAMPERTH MÓNIKA

Teljes szövegű keresés

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: A képviselő úr pontosan tudja, hogy egy percben nem lehet tételesen a valamennyi állításában rejlő csúsztatást cáfolni, azonban van rá lehetőség a nyilvánosságon keresztül, illetve egyéb parlamenti műfajban, hogy ez megtörténjen.
Képviselő úr, azok a vádak, amelyeket ön elmondott, egészen biztos, hogy rendkívüli módon megnehezítik az igazságszolgáltatás dolgát. Ugyanis ön jogászként pontosan tudja, hogy valamennyi nyomozás, főleg azok az ügyek, amelyek a közvélekedés, a nyilvánosság előtt ilyen kitüntetett figyelemmel kísértetnek, szoros ügyészi felügyelet mellett zajlanak. Ebben a rendőrség nem egymaga lép és hoz döntéseket, hanem az ügyész utasításának megfelelően. Azokban az ügyekben, amelyeket ön említett, az ügyészségnek ugyancsak konkrét nyomozati utasításai voltak, amelyeknek a rendőrség minden alkalommal jogszabályi kötelezettségének megfelelően természetesen eleget tett.
Úgyhogy én mégiscsak arra kérem a képviselő urat, gondolja végig ennek az alaptalan vádaskodásnak a következményét, hátha más következtetésre jut, mint amit az imént hallottam öntől. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem