ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a képviselőcsoportok részéről öt percben. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelzi felszólalási szándékát.
Tisztelt Országgyűlés! Valamennyi képviselőcsoportnak lehetősége volt a felszólalását elmondani, nem élt vele, ezért nem adom meg a szót Salamon László képviselő úrnak, sem Csiha Judit bizottsági elnök asszonynak a hozzászólás lehetőségére, a határozathozatal következik. Felhívom a képviselőtársaim figyelmét arra, hogy a Házszabály 143. §-ának (8) bekezdése alapján az Országgyűlés nem az állásfoglalásról, hanem a benyújtott kérelemről határoz.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Fidesz képviselőcsoportja kérelmét, amely a 16/2002-2006. számú eseti jellegű állásfoglalás elutasítására irányul. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 123 igen szavazattal, 185 nem szavazattal, tartózkodó szavazat nélkül a kérelmet nem fogadta el, azaz elutasította.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem