SZABADOS ÁKOS

Teljes szövegű keresés

SZABADOS ÁKOS
SZABADOS ÁKOS, a számvevőszéki bizottság előadója: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A számvevőszéki bizottság megtárgyalta a pártok működését segítő, tudományos, ismeretterjesztő, kutatási, oktatási tevékenységet végző alapítványokról szóló törvényjavaslatot, illetve a pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló törvény módosítását.
Az ülésen részt vett az Állami Számvevőszék elnöke, aki tájékoztatta a számvevőszéki bizottság képviselőit, hogy dr. Répássy Róbert országgyűlési képviselő úr kérésének megfelelően írásban is megadta azokat az észrevételeket, melyeknek a figyelembevételét kérte a képviselő úrtól; illetve ajánlotta a számvevőszéki bizottság tagjainak is, hogy a törvénytervezet módosítása során ezt munkájukban lehetőség szerint vegyék figyelembe.
A bizottság áttanulmányozta ezt az anyagot, és tulajdonképpen vita nélkül, ennek figyelembevételével egyhangúlag támogatta a módosításokat, a módosító javaslatot, és általános vitára alkalmasnak találta a törvényjavaslatokat. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem