DR. VERES JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Országgyűlés! Mindannyian egyetértünk abban, hogy nincs szükség arra, hogy ilyen jellegű tevékenységek legális módon folyjanak Magyarországon, azaz ezen tevékenységek üldözésével, azt gondolom, ellenzék, kormánypárt, a mindenkori kormány, illetve hatóságok egyetértenek, és ezt teszik is.
Szeretném még egyszer tájékoztatni a nyilvánosságot is arról, hogy mindössze 4 óra intervallumban volt érvényben egy ilyen utasítás, hiszen amikor átvették az utasítást az arra illetékesek, ezt követően 4 órával már átvették az annak a visszavonására vonatkozó utasítást is. Sajnálom, hogy ez nem került nyilvánosságra, nem került képviselő úrhoz. Ez alatt a 4 óra alatt is folytak a normál ellenőrzések.
Azaz az a bizonyos kamionforgalom, amire képviselő úr utalt, bizonyosan nem ezzel az intézkedéssel volt összefüggésben, hiszen 4 órát megelőzően és 4 órát követően is ugyanolyan módon álltak a vizsgálatokhoz, az ellenőrzésekhez a hatóság emberei, mint ahogyan azt megelőzően és azt követően.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem