HERÉNYI KÁROLY

Teljes szövegű keresés

HERÉNYI KÁROLY
HERÉNYI KÁROLY (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Az előttünk lévő, a termőföldről szóló 1994. évi LV. törvény módosításának napirendre vételét, tárgysorozatba-vételét a Magyar Demokrata Fórum támogatja. Teszi ezt azért, mert körülbelül egy esztendővel ezelőtt, amikor arra a törvénymódosításra sor került, ami a jelenlegi helyzetet előidézte, a Magyar Demokrata Fórum akkor sem támogatta a törvény módosítását. Meggyőződésünk, hogy ez a most előttünk fekvő előterjesztés javítja a magyar gazdák helyzetét.
Az uniós csatlakozást megelőző utolsó esztendőben minden lehetőséget meg kell ragadnunk annak érdekében, hogy a magyar mezőgazdaságban a mezőgazdaságból élő családi vállalkozók helyzete javuljon. Meggyőződésünk, hogy az előttünk fekvő törvényjavaslat ezt szolgálja, ezért napirendre, tárgysorozatba-vételét a Magyar Demokrata Fórum támogatja.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem