DR. HORVÁTH ZSOLT

Teljes szövegű keresés

DR. HORVÁTH ZSOLT
DR. HORVÁTH ZSOLT (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Képviselő asszony, négy dologhoz szeretnék hozzászólni a beszédével kapcsolatban. Egyértelműen visszautasíthatom azt, hogy ellenzéki politikusok pillanatnyilag a profitjukat féltenék. Tessék szíves példákat hozni arra, hogy ki mindenki van olyan ellenzéki politikus, aki az egészségügy nagy privatizált rendszerébe most akar belépni, saját maga profitját szeretné megteremteni! A háziorvosokat, képviselő asszony, '91-ben privatizálta az akkori parlament, az akkori kormány kérésére vagy előterjesztése alapján, és ez bizony egy jól bevált, jól működő rendszer, nem véletlen, ezért nem akarják a háziorvosok visszaadni a praxisaikat, sőt szeretnék üzemeltetni.
Ha ön azt mondja, hogy a munkavállalók biztonságban vannak attól, hogy önök egy ilyen törvénymódosítást hoztak, akkor ön téved. Azt is mondhatnám, hogy álságos ez a megfogalmazás. Azzal, hogy egy közalkalmazottat át kell venni a munka törvénykönyve alá, csak az átalakulást könnyítik meg. De ön egy gazdálkodó szervezetnek nem mondhatja meg, hogy hány fővel lássa el a feladatát, bármikor később elbocsáthatják őket.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem