DR. GÓGL ÁRPÁD

Teljes szövegű keresés

DR. GÓGL ÁRPÁD
DR. GÓGL ÁRPÁD (Fidesz): Elnök Úr! Képviselőtársaim! Reagálnom kell, mert a közszolgálat központi forrásait kellene növelni, nemcsak azért, mert a kormányprogram ezt mondta, hanem azért is, mert Európában ez így illik. Molnár képviselőtársam jelezte a vállalkozók felé, hogy az általunk 4500 forintra tornázott hozzájárulást csökkenteni kell.
Szeretném az ellenzék részéről kérdezni: akkor hogyan fog nőni a központosított forrásból a ráfordítás? Szeretném hallani ennek a technikáját, és örülnék, ha erről meg tudnának győzni. És nem úgy, ahogy Gulyás József liberális szemléletű képviselőtársam említette, hogy az ellenzőket nem lesz könnyű megtörni. Minket ne megtörjenek, minket győzzenek meg, ha lehetséges. (Gulyás Józsefhez:) Akkor lehetséges, hogy abban a pillanatban amnéziás volt képviselőtársam, amikor ezt a mondatot kimondta, de nyilván a jegyzőkönyvben majd utána lehet nézni. Úgyhogy jó lenne, ha meggyőznének, hogy mi lesz a technikája a közpénzek növelésének.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem