DOMOKOS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DOMOKOS LÁSZLÓ
DOMOKOS LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Szintén Földesi úrra szeretnék reagálni, hiszen miniszter asszony sem vett részt most sem a vitában, ezt nem fogom felróni neki, hiszen neki módja van a jegyzőkönyvet tanulmányozni, és mód volt arra, hogy együtt is vitatkozzunk, sőt módja van a tévéből is nyomon követni, készülve a záró válaszára. Gondolom, ezt teszi meg, valóban jobb felkészülni, amikor az ember felszólal és leírja, talán az időt is tudja tartani, nem úgy, mint ahogy önnek ez sikerült.
Egy dologra azért szeretném felhívni a figyelmet, amire a beszédben is fel szerettem volna hívni a figyelmet. Arra, hogy meggyőződésem szerint, és nagyon sokaknak az egészségügyben dolgozók és érintettek szempontjából a szocialista kormánynak a miniszter asszony által még ki nem mondott egészségügyi koncepciójából gyakorlatilag kimaradt az, ami történik: az egészségügy elsorvasztása, olcsó áruvá tétele, privatizációra való előkészítése. Ez nincs benne a koncepcióban, ennek a végeredménye természetesen az lesz - ehhez ön nem biztos, hogy ért -, hogy ez a koncepció végeredményben a lakosság vagyonának áron aluli és feltételek nélküli privatizációját fogja szolgálni. Erre szeretnénk felhívni a figyelmet, és engedje meg, hogy ennek hangot adhassunk, hogy ezt elmondhassuk hitelesen.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem