KISS PÉTER

Teljes szövegű keresés

KISS PÉTER
KISS PÉTER, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter: Képviselő Asszony! Nem lepődtem meg a viszontválaszán, hiszen ebben a szűk műfajban egy percbe még sikerült egy kis kommunistázást is belecsippentenie. (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Nem igaz!) Ez igazán szép dolog volt itt a végén. Örülök, hogy önök is úgy tekintették, hogy az Európai Unió közösen fontosnak tartott jövőjéről beszélt a képviselő asszony (Mádi László: Akinek nem inge, ne vegye magára!), és nem pedig kommunistázott. Ha ez így van, akkor ez egy közös alaphangnem lehet.
Ami pedig a Televíziót illeti, talán emlékeznek rá, hogy 30 milliárd forint veszteséget halmozott fel az önök idejében, tisztelt képviselőtársaim, ez a televízió, és akkor nem szóltak azért, hogy eközben elfogytak a Televízió nézői.
(16.00)
De a 30 milliárd is elfogyott, és ez ügyben sem interpelláltak itt a Házban. Ugyanezt a bátorságot, a mait, azt gondolom, megalapozta volna, ha akkor is legalább egy szót szólnak, vagy valamit tesznek ezen pénzek felhasználása ellen.
Ami a konkrét szerződést illeti: konkrétan a miniszterelnök úr lánya kapcsán említem, hogy az 2001 augusztusában született, ilyen értelemben semmi köze nincs a mai apropóhoz, amit ön itt most felvetett. Amennyiben pedig törvénytelenségre lel, kérem, tegyen bejelentést.
Köszönöm a figyelmét. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem