DR. MESTER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. MESTER LÁSZLÓ
DR. MESTER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Nem azt akarom folytatni, aminek tanúja voltam az elmúlt egy évben, hogy azt kérjem számon néhány hónap kormányzati tevékenység után, amivel kapcsolatban csak ígéretek hangzottak el az elmúlt években. 2000. november 7-én az illetékes tárca politikai államtitkára egy parlamenti napirend utáni felszólalásra reagálva a következőt mondta: a tervek előkészítettsége olyan állapotban van, hogy ennek az M0-snak az építése 2001-ben megkezdődik. 2001 áprilisában az Autópálya Rt. vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy ősszel kezdik meg az M0-s építését. A továbbiakat tudjuk.
Több évi ígérgetés után érthető talán az érintett lakosok és az őket képviselő országgyűlési képviselők türelmetlensége. E nagy régió lakossága várja, hogy változás legyen a közlekedés zsúfoltságában és a levegő szennyezettségében.
Köszönöm a konkrét választ. Remélem, ezek után bízhatunk abban, hogy a végrehajtás is ennek megfelelően történik. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem