ÉKES JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (MDF): Tudom, nagyon köszönöm. Államtitkár úr, köszönöm a válaszát, hiszen ahogy most is elmondta, 60 millió forint áll rendelkezésre. Szeretném kérni önt arra, hogy valóban a tárcán keresztül próbáljanak egy országos felülvizsgálatot indítani annak érdekében, hogy a donorkérdés Magyarországon is tudjon rendeződni, hiszen a nemzetközi donorbanktól számos segítséget kap Magyarország. Illő lenne nekünk is akár az Egyesült Államokkal szemben, akár más országgal szemben is hasonlóképpen eljárnunk, és a magyarországi betegek esélyét is ezáltal tudjuk javítani. Vannak kaotikus állapotok, sajnos volt rá példa, ahol a munkahelyen igazolatlant kapott az egyén.
Mindenképpen szeretném, ha ebben egyszer és mindenkorra - annak érdekében, hogy Magyarországon is legalább tíz-húszszorosára tudjon emelkedni a donorok száma - egyfajta biztonságot teremtsünk meg a donoregyesületek számára.
Nagyon köszönöm még egyszer. (Taps az MDF soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem