DR. CSÁKY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. (Dr. Csehák Judit Juhász Ferenccel beszélget.) Tisztelt Miniszter Asszony! Ha figyelemre érdemesnek tartja a válaszomat, akkor nagyon megköszönném. Elnézést, elnök úr, szeretném a miniszter asszonyt megkérdezni, hogy érdekli-e egyáltalán a válaszom. (Derültség. - Dr. Csehák Judit: Természetesen.) Köszönöm szépen.
Nagyon szépen köszönöm a kioktatást, csak miniszter asszony nem az interpellációban felvetett kérdésekre válaszolt. Ahogy az interpellációban mondtam, a szakértői bizottság által elkészített melléklet, amely a törzskönyvezett gyógyszerkészítményeket tartalmazza, vagy javasolta tartalmazni, amelyek fölkerültek volna a közgyógylistára, tartalmazza a Piracetam-készítményt; és nem gyógyszerlobbistákról van szó, hanem beteglobbistákról van szó, mert egy nagyon kedvelt készítményről van szó.
Az pedig nem indok, hogy változni fog a közgyógyellátás tendenciája (Nagy zaj, az elnök csenget.), hiszen ezzel a lépésével a minisztérium körülbelül 160 millió forinttal károsította meg a betegeket.
Köszönöm szépen, nem fogadom el a választ. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem