BERNÁTH ILDIKÓ

Teljes szövegű keresés

BERNÁTH ILDIKÓ
BERNÁTH ILDIKÓ (Fidesz): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ön most beszélt, de nem válaszolt a kérdéseimre. Úgy gondolom, hogy rendkívül egyszerű két kérdést tettem fel. Az egyik arról szólt, hogy igaz-e, hogy több mint 12 ezer embert elküldenek a postáról, a másik pedig arról szólt, hogy igaz-e, hogy bezárnak hatszáz postát vidéken. Erre a két kérdésre rendkívül egyszerűen, igennel vagy nemmel lehetett volna válaszolni.
Ön a válaszában, inkább talán azt mondhatnám, a mellébeszélésében elkerülte az egyenes, őszinte választ, továbbra is bizonytalanságban hagyva azt a 43 ezer embert, azt a 43 ezer családot, akik ma még abból élnek, hogy a postán dolgozik a férj vagy a feleség. Úgy gondolom, hogy ez a válasz nem volt méltó sem önhöz, sem ahhoz a pozícióhoz, amelyet betölt. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem