DR. PAP JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Ami Karakas János első megjegyzését illeti, én emiatt nemhogy szomorú vagyok, nemhogy bántana, hanem határozottan örülök annak, amit mondott. Én legalább, tisztelt képviselőtársam, azt forgatom, amire a hitem alapját építem, és remélem, ön is azt forgatja, amire az ön meggyőződését építi. Ezzel nekem abszolút nem okozott semmilyen gondot. Ha azt gondolta, hogy erre netán valamilyen negatív megjegyzést teszek, akkor tévedett. Nagyon köszönöm, hogy jegyzőkönyvbe mondta itt a Ház előtt, hogy én egy ilyen ember vagyok, mert egy hívő ember nem dicsekszik ezzel. Ön ezt elmondta helyettem, ezt nagyon köszönöm önnek. Úgyhogy félreértés ne essék, semmilyen rosszallást nem fejezek ki ezért.
(16.00)
Ami a másik megjegyzést illeti: igen tisztelt képviselő úr, látja, az ember ilyen. Ön elmondta, hogy mitől nem termelő valaki. Én nem azt kérdeztem, miért nincs benne a törvényben, hogy valaki miért nem termelő. Én azt kértem, a törvényben az legyen bent, hogy mitől termelő valaki, hogy a parasztember kint - akiről önök is és mi is beszélünk, legyen családi gazdálkodó vagy bármilyen vállalkozó - tudja jól, hogy kilenc birkával nem termelő, nem gazdálkodó, hiába teszi azt. Látja, képviselő úr, mennyire igazam volt, amikor azt mondtam, hogy ezek a fogalmak hiányoznak innen! A néhány baromfit, sertést, tehenet, szürke marhát tartó, majd az agrár-környezetvédelmi program kapcsán gazdálkodó nem minősül majd termelőnek. Tessék mondani, ő majd minek minősül?! Ő majd hogy szerepel? Hogy kezeljük őt? Na látja, képviselő úr, erről beszéltem! Hogy ennek a törvénynek, bármennyire is kerettörvény, bizonyos fogalmakat, bizonyos alapdolgokat tisztáznia kell, mert egyébként nem értik kint az emberek.
És hiába mondja ön, hiába érti ön, hiába értjük mi, ettől még a törvény nem tölti be a szerepét, nem tölti be azt a szerepet, amiért ezt meghozzuk.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem