MÁDI LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

MÁDI LÁSZLÓ
MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! A lakásszövetkezetek esete csepp a tengerben, ami jól mutatja azt, hogy a korábbi deklarációk és ígéretek után mi a valóság: partnerséget ígértek - ők, legalábbis a lakásszövetkezetek elmondják, hogy nem egyeztettek velük; többlettámogatást ígértek, olyan lépéseket, amelyek a felújítások többlettámogatására vonatkoznak - ezek az intézkedések pont a lakásszövetkezeti tagoktól veszik el a többletet, a felújítási lehetőségeket, ezért ez mindenképp egy visszalépés; szociális érzékenységet ígértek - csökkentik a bérlakás-építési támogatást, ami mindenképp ellene mond annak, hogy azok az emberek, akik egyébként nehezen tudnak vagy nem tudnak lakáshoz jutni, bérlakások formájában oldják meg a lakhatásukat.
A lakásszövetkezetekben szegény emberek élnek, mindezért azokat a lépéseket, amit a szocialista kormány megfogalmazott, amelyek ellen akkor is felemeltük a hangunkat, nem tudjuk elfogadni, és azt kérjük a Háztól is, hogy ne fogadják el a választ.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem