FONT SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszter Úr! Az önök tehetetlenségével súlyosan megkülönböztetik Bács, Békés, Csongrád, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok megye lakóit. Önök elérték azt, hogy ma Kiskunfélegyházáról Budapestre 6240 forintért lehessen egy oda-vissza utat megtenni. Az ön ígérete az volt a 35. ülésnapon tavaly decemberben: arra törekszünk minél hamarabb, hogy a matricás rendszerhez hasonló díjért közlekedhessenek az itt élők. Önök most a kiszivárgott hírek szerint esetleg talán 30 százalékos díjcsökkentést nagy nehézséggel el tudnak érni. Hol van ez a díjnagyság az egyéb állami autópályákon használatos díjhoz képest?
Önök elérték azt, hogy ma ezen az útszakaszon 42 forint/kilométerért lehessen Kiskunfélegyházáról és Kecskemétről Budapestre menni. Ugyanakkor a Budapest-New York járaton ma 9 forint 20 fillérért lehet egy kilométert megtenni. Miután önök odaadják az AKA-nak ezt a területet a Szegedig való építésig, úgy néz ki, hogy a szegedi Halászcsárdába nem érdemes elmenni 42 forint/kilométer úton (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), menjünk inkább New Yorkba 9 forint 20 fillérért. Ez az önök munkájának a végeredménye!
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem