KELETI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY, a honvédelmi bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! A bizottság néhány perce fejezte be a soron kívüli ülését, amelyen ez volt az egyik napirendi pont. A 21 fős bizottságból 19-en jelen voltunk az ülésen, és 19-en egyhangúlag támogattuk ezt a módosító indítványt.
A bizottság mindenképpen üdvözölte azt, hogy az Európai Unió keretén belül egy jelentős biztonságpolitikai, békefenntartó vállalkozásra kerül sor, és ez a mai, a kormány által benyújtott határozati indítvány lehetővé teszi, hogy ne csak a magyar részvétel, hanem általában az ottani térségben folyó békefenntartás folyamatossága és katonákkal, fegyverzettel, technikával történő ellátottsága folyamatos legyen.
Mindezek alapján, és annak alapján, amit a miniszter úr az imént ismertetett, a bizottság álláspontja szerint támogatjuk és általános vitára egyhangúlag alkalmasnak tartottuk a nevezett országgyűlési határozati javaslatot.
Köszönöm a szót. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem