TÓTH IMRE

Teljes szövegű keresés

TÓTH IMRE
TÓTH IMRE (Fidesz): Miniszter úr, az ön helyében én a választ nem vállaltam volna. (Zaj, felzúdulás az MSZP soraiban.) Ez is egy sajátos stílus. Ön azt mondta, és újságírókat is megtévesztett, hogy az én számat olyan szó hagyta el, hogy takarodjon a városból. (Dr. Németh Imre: Így igaz.) Kérem, tisztelt szocialista képviselők, kössünk egy fair play egyezséget! (Derültség és felzúdulás az MSZP soraiban.) Amennyiben én ilyet mondtam, én önöknek fölajánlom itt és most a mandátumom, és amennyiben füllent az önök minisztere, ezt neki kell megtenni. (Zaj, közbekiáltások, nagy taps a Fidesz soraiban.)
Miniszter úr azt mondja, hogy hülyeségeket beszéltünk azzal, hogy kárpótlást ígértek a termelőszövetkezetek tagjainak, a felszámolt termelőszövetkezeteknek. Itt van Medgyessy úr és Karsai úr nagy vörös bokrétás ígérete (Felmutat egy iratot.), másrészt pedig ebben a pillanatban is százak emlékeznek erre, nekik nem kell Cavintont szedni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), ezért volt sertéstermelők részéről ma Békés megyében (Az elnök ismét csenget.) sajnos ellenállás.
Tehát nem tudom elfogadni miniszter úr válaszát. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban. - Közbeszólások a Fidesz soraiból: Mondjon le!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem