MESTERHÁZY ATTILA

Teljes szövegű keresés

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA gyermek-, ifjúsági és sportminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. A tájékozódásnak az lett a végeredménye, hogy felmérték a helyi lehetőségeket, és arra a következtetésre jutottak, hogy felújítással nem lehet megoldani a problémát, hanem zöldmezős beruházásra van szükség. Az önkormányzat el is juttatott hozzánk egy fejlesztési tervet, amiben két lehetőség volt, egy 2,5 milliárdos és egy 1 milliárdos fejlesztés, illetve a kettő ötvözéséből egy 1,5 milliárdos projekt.
Arra kérem a képviselő urat és az önkormányzatot, hogy a tárca közigazgatási államtitkárával vegyék fel a kapcsolatot mind a mobil, mind a fedett jégpályával kapcsolatban, mert a részleteket és a pontos igényeket tisztázni kellene, hiszen eltérő nagyságrendek szerepeltek a pályázati kérelemben. Arról azonban mindenképpen szeretném a képviselő urat biztosítani, hogy a minisztérium hosszú távú létesítményfejlesztési elképzelései között szerepel Jászberény mint regionális sportcentrum, és ezen belül egy fedett jégpálya-építési koncepció. Ez a kötelezettség 2004-2005-re vállalható. Jelenleg erre még nem tudunk kötelezettséget vállalni, hiszen a következő költségvetési éveket érinti, ezekre kell szétosztani ezt a fejlesztési igényt.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem