ARATÓ GERGELY

Teljes szövegű keresés

ARATÓ GERGELY
ARATÓ GERGELY (MSZP): Köszönöm szépen. Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Asszony! A sajtóban megjelent hírek szerint a rendőrség az elmúlt évben nyomozást indított az Orbán-kormány volt Informatikai Kormánybiztosságának ügyében hűtlen kezelés bűntette miatt. A nyomozás során gyanúsítottként hallgatták ki Sík Zoltánt, a Fidesz-kormány Informatikai Kormánybiztosságának vezetőjét. A hírek szerint Sík Zoltán gyanúsítottként történő kihallgatását követően több ügyvéd érintettsége is felmerült, sőt velük szemben bűncselekmény gyanúja is megfogalmazódott. Mivel az ügy egyik érintettje dr. Papcsák Ferenc fideszes országgyűlési képviselő, a rendőrség átadta az ügyet az Ügyészségi Nyomozó Hivatalnak.
Tisztelt Miniszter Asszony! A kérdéseim a következők: mikor és milyen minősítéssel adta át a rendőrség az ügyet az ügyészségnek? Milyen tények alapozták meg a gyanút, és mi történt azóta az ügyben?
Érdeklődve várom válaszát.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem