SZIJJÁRTÓ PÉTER

Teljes szövegű keresés

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót. (Az elnök megkocogtatja a csengőt.) Tisztelt Elnök Úr! Először is köszönöm a korrekt és kiegyensúlyozott választ a miniszter úrnak. (Derültség az ellenzéki padsorokban. - Taps az MSZP soraiban.)
Egy történettel kezdte a miniszter úr, nekem nem olyan hosszú az időm, hadd meséljek el én is önnek egy történetet. Volt egy politikus - azt, hogy tehetséges-e, nem tudjuk -, pártjában gyorsan felívelő karriert kívánt magának. Azonban kiderült, hogy ez a politikus valamikor a rendszerváltoztatás után meglehetősen jutányos áron hozzájutott egy Balaton-parti ingatlanhoz (Moraj az MSZP soraiban.); egy olyan ingatlanhoz, amely 3200 négyzetméter alapterületen, a Balaton partján terül el, állami vagyon részét képezte, egy 300 négyzetméteres üdülő van rajta, amely négy lakosztályos, mindez egy 30 millió forintos lízingszerződés keretében, amelynek a végén 5 millió forintért ennek az évnek a végén hozzájut ehhez az üdülőhöz.
Tisztelt Miniszter Úr! Hogyan értékeli ön Medgyessy Péternek azon mondatát, amely szerint jog és erkölcs közül mindig a tisztességesebbet és a szigorúbbat kell választani? (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Köszönöm, a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem