ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről és az ezzel összefüggő törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala.
Az előterjesztést T/5023. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/5023/9. és 11. számokon kapták kézhez. Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy a miniszteri zárszó már elhangzott.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatalok következnek.
Az előterjesztő a T/5023/9. számú ajánlás 3. és 4., valamint a T/5023/11. számú kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16. és 17. pontjait támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a támogatott indítványokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 206 igen, 133 nem szavazattal és 1 tartózkodó szavazat mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most azokról a javaslatokról döntünk, amelyekről a Házszabály értelmében még szavazni lehet. Ennek során nem határozunk az ajánlás 2. pontjában lévő indítványról, mert azt előterjesztője visszavonta.
Az ajánlás 1. pontjában Kékkői Zoltán a 4. § (2) bekezdésének kiegészítésével írásos értesítési kötelezettséget ír elő a hivatal számára. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 144 igen, 193 nem és 2 tartózkodó szavazat mellett nem fogadta el.
(17.30)
Az ajánlás 5. pontjában Kékkői Zoltán a 12. § (5) bekezdésének módosításával a kérelem elutasításának egyik szabályát módosítja. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 148 igen szavazattal, 192 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Az ajánlás 6. pontjában Kékkői Zoltán a 20. § (1) és (3) bekezdéseit változtatja meg. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 149 igen szavazattal, 191 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Az ajánlás 7. pontjában Kékkői Zoltán a 36. § (1) bekezdésének módosítását javasolja. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 149 igen szavazattal, 191 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem