DR. CSÁKY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen. Nekem is az a véleményem, hogy mielőtt szólunk, nagyon jó lenne, ha végiggondolnák, ha végig tudjuk gondolni mondandónk értelmét.
Az a mondat, hogy nem Gerő Ernő volt, aki elfogadta a paraszolvenciát - az ágazatban dolgozók, és nemcsak az orvosok, mert Kárpáti Zsuzsanna mint nővér, ugyanúgy részesült a paraszolvenciában, mint az orvosok -, ezt itt elmondani, ebben a formában akkor, amikor azt várjuk el az egészségügyben dolgozóktól, hogy 0-tól 24 óráig rendelkezésre álljanak, akkor, amikor nagyon jól tudjuk azt, hogy kezdő vagy nem kezdő szakorvosi szolgálatok és hihetetlenül sok munka után, még a horribile béremelések után is bruttó 60-70 ezer forintot keresnek a kollégák, én úgy gondolom, ez a szakma arculcsapása, felesleges és álságos.
Kárpáti képviselő asszony azt mondta - hangzatosan -, hogy próbáljunk meg együtt az ellátás érdekében összefogni. Erre tettünk javaslatot. Folyamatosan ennek a törvénynek a tárgyalása kapcsán erre teszünk javaslatot, hogy józanul üljünk le, tekintsük át az egészet, vonjuk be az érdekelteket, és közös megoldást találjunk. Semmi nem indokolja ezt a rohanást. Úgy gondolom, inkább erre kellene pozitív választ adni, és nem az ágazatban dolgozókat sértegetni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem