DR. VADAI ÁGNES

Teljes szövegű keresés

DR. VADAI ÁGNES
DR. VADAI ÁGNES (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Úr! Ön 2000-ben nem volt miniszter, én nem voltam képviselő. Ön országgyűlési képviselő volt itt, a honvédelmi bizottság alelnöke, én tanársegéd voltam a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen. Mi mindketten nagyon jól tudjuk, hogy az akkori honvédelmi vezetés csak sodródott a feladatok között (Derültség a Fidesz soraiban. - Juhász Ferenc: Ez sajnos így van.), és ennek hatását bizony éreztük a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen is.
Ésszerűtlen átalakítások, majd visszaalakítások, koncepció nélküli álreformok jellemezték az akkori honvédelmi tárcát. A Fidesz vezette koalíciót egyáltalán nem érdekelte, hogy mi lesz a honvédelemmel és mi lesz a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemmel. A hatalomért feláldozták a honvédelmet - is.
Most végre körvonalazódni látszik valamiféle elképzelés a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem jövőjét illetően. Ön most már miniszter (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), én pedig képviselő, és bár egyre kevesebb időm jut a tanításra…

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem