DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN
DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN (SZDSZ): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Megnyugtatott az ön válasza, erre a válaszra számítottam. Hadd tegyem hozzá, hogy Szász Jenő polgármester úr az előző kormány idején nem csupán erre az egy projektre kapott 39 millió forintot, hanem összességében 264 millió forintnyi támogatást kapott különböző, az Erdélyi Riport szerint ugyancsak megkérdőjelezhető hasznosságú és célszerűségű projektekre.
Szeretném, ha vége szakadna annak a gyakorlatnak, hogy a politikai barátainkat különlegesen támogatjuk, hiszen tudjuk, hogy Szász Jenő polgármester urat mint független polgármesterjelöltet Székelyudvarhelyen a Fidesz polgármesterjelöltjének nevezik, aki az RMDSZ hivatalos jelöltjével szemben nyerte el a mandátumát (Közbeszólás: Ott is van már Fidesz? Húha!) - bizony. Itt viszont olyan összefonódások vannak, amelyeknek véget kell vetni, éppen azért, hogy a magyar állampolgárok nyugodtak lehessenek afelől, hogy az általuk befizetett adóforintokat csak tisztességes célokra használják fel.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem