DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Teljes szövegű keresés

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A K&H- és Inter-Európa-ügynek is nevezett brókerbotrányban naponta újabb és újabb adatok látnak napvilágot. Eközben - némi fáziskéséssel - a nyomozó hatóságok is dolgoznak az ügyön, és remélhetőleg egyre több részletét tárják fel ennek a többmilliárdos sikkasztási és pénzmosási ügynek.
Kezdetben az ügy első számú gyanúsítottja Kulcsár Attila volt, aki a K&H Bank brókercégének nevében több száz személlyel tartotta a kapcsolatot. Azóta a K&H Bank volt vezérigazgatója, Rejtő E. Tibor is előzetes letartóztatásba került, aki minden jel szerint Kulcsár valódi instruktora volt.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Magyarország tízmillió polgára szeretne tisztán látni egy nagyon kínos kérdésben; jobb lenne, ha erre a kérdésre ön még azelőtt válaszolna, mielőtt arra az ügyben eljáró hatóságok adnának választ.
Miniszterelnök Úr! Ismeri ön Kulcsár Attilát? Úgy értem, azon kívül, hogy két hónapja róla cikkezik az egész magyar sajtó.
(15.40)
Állt-e ön kapcsolatban Kulcsár Attilával? Találkozott-e ön vagy közeli hozzátartozója a botrány kirobbanása előtt Kulcsár Attilával? Mivel az ügy igazi főszereplőjének egyre inkább a K&H Bank volt vezérigazgatója látszik, ezért ugyanezt kérdezem öntől Rejtő E. Tibor vonatkozásában is. Tehát még egyszer: ismeri-e az előbb említett urakat?
Várom megtisztelő válaszát. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem