DR. KIS ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

DR. KIS ZOLTÁN
DR. KIS ZOLTÁN környezetvédelmi és vízügyi minisztériumi államtitkár: Örülök annak, képviselő úr, hogy megnyugtató a válasz, és azt hiszem, hogy az együttműködés is ilyen lesz.
Szeretném kérni, hogy szíveskedjen azokat a civil szervezeteket és az ügyben már most mozgalomként megjelenő szakembereket a minisztérium irányába, akár a miniszter úrhoz, akár felém invitálni, annak érdekében, hogy ezeket az információkat egymással közvetlen rövidzárással kezelhető állapotba hozzuk.
A másik dologgal kapcsolatban, amit a végén mondott a felszólalásában, szeretnénk, ha a nemzeti parkok további bővítése a Natura 2000 mozgalomban regionális jelleget öltene, úgyhogy ez a megoldás esetlegesen már fölvethetné határon átnyúló védett, illetve nemzeti park jellegű tevékenység kialakítását. Szlovákiával már elkezdődtek a hasonló tárgyalások. Reméljük, hogy ezt román oldalon is folytathatjuk. Békés megyében a Natúrpark mozgalomban már van erre jó példa.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem