ELNÖK (dr. Szájer József)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a nemzeti lovas programot előkészítő eseti bizottság tisztségviselőinek és tagjainak megválasztása. A házbizottság H/5773. számon tette meg a személyi javaslatát, amelyet valamennyien kézhez kaptak. A házbizottság ebben azt javasolja, hogy a bizottság elnökének Csontos Jánost, alelnökeinek Szent-Iványi Istvánt, Farkas Sándort és Horváth Balázst, tagjainak pedig Balogh Lászlót, Ecsődi Lászlót, Gráf Józsefet, Sós Tamást, Suchman Tamást, Kis Zoltánt, Wekler Ferencet, Fónagy Jánost, Gruber Attilát, Horváth Lászlót, Kovács Ferencet, Tóth Ferencet, Medgyasszay Lászlót, Font Sándort, továbbá Mihók Sándort, Németh Csabát, Gombos Andrást, Merkei Attilát, Fugli Károlyt, Pekár Istvánt, Győrffy Villám Andrást és Tuska Pált válassza meg az Országgyűlés.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 316 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül a személyi javaslatot elfogadta.
Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében a megválasztott bizottsági tisztségviselőknek és tagoknak eredményes munkát kívánjak!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem