DR. VADAI ÁGNES

Teljes szövegű keresés

DR. VADAI ÁGNES
DR. VADAI ÁGNES (MSZP): Elnök Asszony! Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr! A válaszát hallgatva a rossz érzésem tovább fokozódott. (Felzúdulás a Fidesz soraiban. - Az elnök csenget.)
Ön azt mondja, a kérdések méltatlanok; én azt mondom, az ön hozzáállása méltatlan. Ön sorozatosan kitér a válaszadás és a felelősségvállalás elől. Mióta önálló hatalmi ág a legfőbb ügyész, és főleg mióta politikai tényező? (Közbeszólások a Fidesz soraiból.) Mert az ön tevékenysége, különösen, amikor a Fidesz érdekeivel megegyező, egyébként megmagyarázhatatlan lépéseket tesz, arra utal, hogy ön politikailag elfogult. Persze, 1994-ben a választásokon már vállalta ezt az elfogultságát. A tevékenységét tekinthetjük akár vallomásnak is, miszerint a Fidesz érintett, és nemcsak a Millenáris Kht. és az Országimázs ügyeiben? (Derültség, közbeszólások a Fidesz soraiból.)
Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr! Sok még itt a megválaszolatlan kérdés. Saját szerepének tisztázásáig (Az elnök jelzi az idő leteltét.) a válaszát nem tudjuk elfogadni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem