RÉVÉSZ MÁRIUSZ

Teljes szövegű keresés

RÉVÉSZ MÁRIUSZ
RÉVÉSZ MÁRIUSZ (Fidesz): Köszönöm államtitkár úrnak a briliáns válaszát, és megértem ezek után, hogy Kovács László nem mert bejönni, hogy erre az interpellációra válaszoljon. (Moraj és derültség az MSZP soraiban.)
Tisztelt Államtitkár Úr! Én azt hiszem, hogy abban az esetben, ha kormányzati közpénz, illetve közpénz van egy rajzfilmben, akkor minden parlamenti képviselőnek joga van megtudni, és az ország összes lakosának, hogy mi lett ezzel a közpénzzel. Elég sok pénzt fizettek közpénzből ennek a rajzfilmnek az elkészítésére, elég sok pénzt adtak Gát Györgynek abból a célból, hogy az uniós felvilágosításunk jobb legyen.
Tisztelt államtitkár úr, én nagyon remélem, hogy az ön válaszát most hallotta az ország széles közvéleménye, és öntől most már mindannyian tudják, hogy nagyon-nagyon alaposan és jól felkészültek az európai uniós csatlakozásra, és ön ezzel a felkészítéssel teljes mértékben elégedett.
Nézze el nekem, hogy ellenzéki szőrszálhasogatásból fakadóan az ön válaszát sajnos nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem