DR. NÉMETH IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Képviselő Úr! A tisztességes állatorvosok nevében is kikérem azt, amit ön állít e tekintetben, az állatorvosok sem korruptak, csak egyes tagjaik. Úgy gondolom, hogy a hálózat megfelelőképpen működik, valóban egy kicsit sok az eszkimó és kevés a fóka e tekintetben, ezt világosan kell látni. Úgy gondolom, hogy nem az FVM feladata, hogy az állatorvosok megélhetési problémáját ilyen rendszer-átalakítással orvosolja.
Az élelmiszer-ipari üzemek felmérése szeptemberben befejeződött. Nem az európai uniós szakértők végezték, mint ahogy ön állítja, hanem a saját állat-egészségügyi hálózatunk, és egyértelművé tettük az uniós szakértők előtt is, hogy hány üzemünk felel meg az európai uniós normának, hánynál kell még gyorsítani a felkészülést, és bizony csaknem 80 üzem az, amelyik nem felel meg ezeknek a normáknak. Nagyon komoly problémát okoz, hogy az elmúlt években elmaradtak azok a beruházások, nem jött létre a SAPARD-program (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), amelyből igazán forrást meríthettek volna ezek az üzemek.
Ennek érdekében, képviselő úr, tükörbe is kell nézni. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Dr. Kis Zoltán: Így van!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem