DR. CZIRA SZABOLCS

Teljes szövegű keresés

DR. CZIRA SZABOLCS
DR. CZIRA SZABOLCS (Fidesz): Köszönöm a szót. Miniszter Úr! Az, hogy hogyan állunk, az élelmiszeriparunk hogy áll, a mostani vizsgálatok alapján, amit az uniós szakértők tartottak: katasztrofálisan leszerepeltünk, miniszter úr, katasztrofális volt a leszereplésünk, ilyen rossz az utóbbi időben nem volt. Amit megemlítettem, a szovjet mintára felépült rendszerek, hasonlóan a mi állat-egészségügyi szolgálatunk is, magukban hordozzák a diktatúrát, a hazudozást, a korrupciót, a sunyi hallgatást, természetesen a dolgozó nép érdekében.
Aggasztó, hogy ezt a kormány nem ismeri föl, és a klientúra privatizációs kiépítésének eredményeit meghagyva, ahol előremozdulás történt a polgári rend irányába, ott visszarendeződést csinál. Aggasztó, hogy ezt önös érdekek táplálják, a tömegek előtt, úgy tűnik, a szocialisták szociálisan és tévedhetetlennek ábrázolt szemfényvesztését, még az ország gazdaságát is hajlandók feláldozni, ahelyett, hogy belátnák, hogy tévednek, és nem jó úton járnak, nem jó úton szervezik át az állategészségügyet (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), és senki nem taposta meg, és nem is volt szó az állattenyésztőkről.
Tehát ön egész másról beszélt, miniszter úr, mint amit kérdeztem. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem