RÓZSA ENDRE

Teljes szövegű keresés

RÓZSA ENDRE
RÓZSA ENDRE (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Gúr Nándor képviselőtársam gondolatához szeretnék csatlakozni. Itt a törvény örömteli módon szélesre tárja azt a kaput, amelyen keresztül a befizetők skálája növekedhet. Ez nagyon-nagyon jó dolog, és mindenképpen fontos hangsúlyozni, hogy a támogatók szeretnék tudni azt, hogy hova adják a pénzüket. Az iskoláknak, a képző intézményeknek ezen pénzeknek - akarattal mondom: - a megszerzése nem lehet kampánytevékenység, hanem kétoldalú vagy többoldalú kapcsolatra épülhet. A képzésre kötelezettek szeretnék tudni azt, hogy hová folyik a pénz; nemcsak kérni kell, hanem be kell tudni mutatni azt, hogy mire fordították azt az összeget.
Nagyon jó hagyománya van intézményeinkben annak, hogy egy-egy számítógépes terem, egy-egy gyakorlati helynek az átadásakor meghívják üzemeknek, cégeknek a vezetőit, és bemutatják azt, hogy mire is fordították ezt az összeget. Úgy gondolom, a köszönetnek ez a legjobb módja, és ezt mindenképpen sok helyen végzik.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem