SZÁSZFALVI LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

SZÁSZFALVI LÁSZLÓ
SZÁSZFALVI LÁSZLÓ (MDF): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Göndör képviselő úr személyes megjegyzésére nem kívánok reflektálni, mert azt minősíthetetlennek tartom, ezért inkább nem foglalkoznék vele.
Kósáné Kovács Magda képviselőtársam mondandójára szeretnék reflektálni. Nem értem képviselőtársamat, hogy miért ilyen idegesen és arrogáns módon reflektált az általunk felvetett módokra, mert úgy éreztem, hogy egy nagyon józan és nyugodt vitát folytatunk, és szeretnénk jobbítani ezt a törvényt. A 22. §-ra tett hivatkozás okán szólnék a tartalmi részt illetően.
Kedves képviselőtársam, ez a III. fejezethez tartozó paragrafus, amelyben az egyenlő bánásmód követelményeinek az érvényesítését az egyes területekre bontaná szét a javaslat. Pont itt van az óriási félreértés, mert mi nem azt szeretnénk, hogy csak a foglalkoztatás területén foglalkozzék a törvény az egyházakkal, hanem generális módon szeretnénk ezt a kérdést kezelni és megoldani. Éppen ezért javasoljuk azt, hogy a 6. §-ban kezeljük ezt a kérdést. A 22. §-ba csak és kizárólag a foglalkoztatás tartozik, ezért javasoljuk azt, hogy generális módon oldjuk meg ezt az ügyet, ezt a problémát, ezt pedig a 6. §-ban, a törvény elején véljük megoldhatónak.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem