SELMECZI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Ön bort iszik, és vizet prédikál - szól a közmondás. (Moraj az MSZP soraiban.) Ön azt mondja, hogy a továbbiakban is azt szeretné, hogyha nem lehetne széthordani az egészségügyi vagyont, ehhez képest teljesen más történik az egészségügyi ellátórendszerben, és önök ezt nem hajlandóak tudomásul venni. Ahhoz, hogy ez ne történhessen meg, a szocialista kórház-privatizációs törvényt módosítani kellene. Ráadásul, tisztelt miniszter úr, a jövő évi költségvetéssel, nemcsak az ideivel, önök szinte kényszerítik az egészségügyben az önkormányzati vezetőket arra, hogy amit csak lehet, adjanak el. Ez sem tisztességes eljárás.
Harmadszorra pedig, ön a magyar embereket ellátó egészségügyi rendszernek a minisztere. Azt szeretném kérni öntől, hogy ekként cselekedjen.
Az utolsó megjegyzésem: sajnos, miniszter úr, hosszú várólisták vannak az egészségügyben. Persze, aki az állami vezetőknek járó ellátórendszert veszi igénybe, az ezt nem tapasztalhatja.
Köszönöm szépen. (Dr. Vojnik Mária: Az nektek volt… - Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem