GUSZTOS PÉTER

Teljes szövegű keresés

GUSZTOS PÉTER
GUSZTOS PÉTER (SZDSZ): Köszönöm szépen. Örülök annak, hogy legfőbb ügyész úr is kimondta azt, hogy az elévülés Weisz József ügyeire vonatkozott és nem másra. Ez a szembesítés nem jöhetett létre, hiszen Weisz Józsefet többszöri idézés ellenére sem hallgatták ki az eljáró hatóságok, minden bizonnyal ezt is elfogadhatnánk egyfajta okként. Arra hadd hívjam fel azonban a figyelmet, hogy amikor egy hétfői napon hivatalosan a rendőrség közli, megvizsgálja annak lehetőségét, hogy a nyomozás újra induljon, ez megjelenik egy újsághírben, mellette egy mondattal, hogy egy vasárnap esti televízióműsorban a legfőbb ügyész azt mondja, hogy szerinte az új tanú feltűnése nem valószínű, hogy érdemi újdonságot hozhat.
Tisztelettel megkérdezem legfőbb ügyész urat, mire kéri a türelmemet és azoknak a türelmét, akik egyetértenek ebben az ügyben velem, amikor még a rendőrség döntése előtt közli, hogy minden bizonnyal semmi értelme nincs az ön véleménye szerint új rendőrségi akciónak ebben az ügyben. (Nagy zaj, közbekiáltások a Fidesz soraiból. - Az elnök csenget.)
Tisztelettel kérem legfőbb ügyész úr türelmét, egyelőre nem tudom elfogadni a válaszát ebben az ügyben.
Köszönöm szépen. (Derültség és taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem