LÁZÁR MÓZES

Teljes szövegű keresés

LÁZÁR MÓZES
LÁZÁR MÓZES (Fidesz): Államtitkári válasz volt, elnök asszony, elnézést kérek. Államtitkár úr arról beszélt, hogy nincs tervezet. Itt van a kezemben a tervezet októberi változata, az október végi legfrissebb változata, illetve egy levél, amelyben az önök által megbízott társaság - erre a készülő rendeletre hivatkozással - megpróbál megfúrni egy nagy közvilágítási, energiamegtakarítási projektet.
A másik, hogy az önkormányzati szövetségek - erre, azt hiszem, önök is figyelhettek - különféle sajtóorgánumokban, médiumokban kifejezték aggodalmukat, mert eddig nem tapasztalták ezt a fene nagy egyeztetést, amelyet államtitkár úr mondott. Ha pedig az önkormányzati szövetségek és a szakmai szervezetek véleményét kérdezik, akkor nyilván valamilyen dokumentum alapján, nem csak hogy mi fog készülni. Létezik egy ilyen tervezet megdöbbentő számokkal, úgyhogy, államtitkár úr, azt gondolom, vissza fogunk még térni erre a témára, de ezt a választ nincs módomban elfogadni.
Köszönöm. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem