ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes törvényeknek az egységes munkaügyi nyilvántartás létrehozásával összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/5669. számon, az egységes javaslatot pedig T/5669/17. számon kapták kézhez.
A javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, így záróvitára kerül sor. Az alkotmányügyi bizottság ajánlását T/5669/19. számon kapták kézhez. Indítványozom, hogy a záróvitában a módosító javaslatokat összevontan tárgyalja az Országgyűlés. Aki a javaslattal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az összevont tárgyalásra tett javaslatot elfogadta.
Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-2. pontjaira. Megkérdezem, ki kíván felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólalásra senki nem jelentkezett, ezért a záróvitát lezárom.
Tisztelt Képviselőtársaim! Most a benyújtott módosító javaslatokról határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az ajánlás 1. és 2. pontjaiban szereplő javaslatokat, amelyeket az alkotmányügyi bizottság támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatokat 199 igen, 152 nem szavazattal, tartózkodó szavazat nélkül elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az egyes törvényeknek az egységes munkaügyi nyilvántartás létrehozásával összefüggő módosításáról szóló egységes javaslatot az imént elfogadott módosításokkal együtt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az egységes javaslatot 349 igen szavazattal, 2 nem szavazattal, tartózkodó szavazat nélkül elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem